0 Items 0,00 kr Cart

You have no items in your shopping cart.

Leverans

 

Vi har goda kunskaper om farleder och välja lämplig leverans väg som gör leveransen snabbare. Med tanke på den bortre sjöfart, Vi erbjuder 6 frakt sätt: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS och Air Mail.

Innan beställningen skickas, vi måste behandla din beställning och lägga alla dina objekt genom sin strikta kvalitetskontroller. På grund av detta, är Total Leveranstid skiljer sig från sjöfarten tid ensam. 

Total Leveranstid = Shipping Time + Processing Time 

Det tar ungefär flera arbetsdagar för paketresor från våra anläggningar till din destination, är den fatest leveranstid 7 dagar. den exakta leveranstiden är baserad på rederiet (DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, flygpost) standard och leveransmetod du har valt.

Vi erbjuder gratis frakt. När din beställning har skickas får du ett e-postmeddelande som bekräftar dina varor är på väg, vilket också kommer att omfatta en spårningslänk. Vänligen lämna oss din rätt adress och giltigt telefonnummer! Eventuella förluster som orsakas av felaktig Mottagarens adress eller telefonnummer är på kunderna.

Leveranserna är föremål för lagertillgänglighet. Om vi ​​har ett problem med din beställning, såsom avsaknad av ett objekt som vi kommer att ringa dig. Om du inte är tillgänglig kommer vi att skicka ett e-postmeddelande som talar om vilka åtgärder vi vidtar. Några av våra leveransmetoder tillåta fullständig spår av din försändelse från avsändandet tills levereras och kvitteras av dig. Vi använder ett antal transportörer att säkerställa leverans till dig. Våra avgifter till du täcka alla porto, emballage och försäkring upp till värdet av de varor du köper. 

Frakt tid Metod:

Standard Frakt: Region inklusive USA, Kanada, Storbritannien med 7-10 arbetsdagar.

Frankrike, Spanien, Tyskland, Nederländerna, Ukraina, Japan, Belgien, Danmark, Finland, Irland, Norge, Portugal, Sverige, Schweiz med 7-15 arbetsdagar.

Brasilien, Ryssland, Italien, Argentina, Chile, Mexiko med 20-25 arbetsdagar.

Alla andra länder med 7-25 arbetsdagar. 

Behandlingstid

1-3 dagar (vissa produkter kommer att ta 5 arbetsdagar).

Vad händer om du är ute när din beställning anländer?

Om du är ute när paketet anländer, kommer din postperson eller kurir lämna ett kort som talar om var du att plocka upp din diskret förpackad ordning

Om ditt paket tas till närmaste utlämningsställe kontoret du kommer att behöva gå och hämta ditt paket.

Om ditt paket tas till närmaste kurir depå, kan du hämta det eller låta det återlevereras 

Vad händer om din beställning inte kommer när du förväntar?

Om din leverans är mer än 4 arbetsdagar försenade, kontakta oss. 

Där ebuy-sn-k.com levererar till?

ebuy-sn-k.com levererar till många länder, såsom

Australien, Belgien, Brasilien, Bulgarien, Kanada, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Japan, Malaysia, Nederländerna, Nya Zeeland, Norge, Polen, Sydafrika, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Storbritannien, påstår något många andra!