0 Items 0,00 kr Cart

You have no items in your shopping cart.

De märken adidas Group kompletterar varandra på ett unikt sätt att hjälpa idrottare prestera bättre, spela bättre, må bättre. Våra produkter slå rekord, sätta trender, göra historia. Varje dag. Över hela världen. Välkommen till adidas Group.

Det handlar inte bara om snabbare skor och mode uttalanden. Precis som en sko är mer än stoppning och skum, det finns mer för oss än bara produkten. Allt vi gör är bunden av en enkel tanke: vi strävar efter att hjälpa dig att utföra på ditt bästa. Din framgång är vår ambition. Din nederlag sporrar oss att bli bättre.

Våra varumärken kompletterar varandra som kompetensen hos en exceptionellt begåvad decathlete.

Våra konsumenter märkes kärlek bygger på våra anställdas extra passion för en sport livsstil. Med engagemang, engagemang och laganda, vi förnya kontinuerligt för att etablera nya riktmärken i allt vi gör. Forma sportvaruindustrin på ett hållbart sätt är mer än ett jobb. Det är vår impuls, en attityd som verkligen varmt om hjärtat. Det driver oss.

Adidas Group I KORTHET

Sysselsätter mer än 55.000 människor i över 160 länder, vi producerar mer än 778 miljoner produktenheter per år och omsätter 17 miljarder € (alla siffror avser 2015). Enbart dessa siffror kan lätt tyder på att vår grupp är en ganska komplex organisation. Sann. Men vi hålla saker enkla, magra och snabba. Och vi kommer att använda denna metod nu att berätta vad vårt företag handlar om. Klara färdiga gå.

 

 

Vi omfamnar en strategi med flera varumärken

Vi tror att du förtjänar val. Vi anser att ingen ska reduceras till bara en av många aspekter och talanger. Oavsett om du är en idrottsman letar efter den bästa utrustningen, eller en fashionista söker efter nästa trend, eller båda - vi vill engagera dig i en långvarig relation. Vår strategi med flera varumärken ger oss möjlighet att göra just detta eftersom det tillåter oss att ta itu med möjligheter ur flera perspektiv, som både en massa och en nischaktör , alltid ger tydliga och relevanta produkter. På detta sätt, våra varumärken och deras undervarumärken alla behålla sin unika identitet.

RIKTLINJER påminna oss om VAD ÄR VIKTIGT

Prestanda kräver fokus och engagemang. Detta är anledningen till att vi har satt upp riktlinjer för att se till att vi stanna på rätt spår. De påminner oss om vad som är viktigt.

Vi strävar efter att kontinuerligt stärka våra varumärken och produkter för att förbättra vår konkurrenskraft.

 

Vi är konsument fokuserade och därför kan vi kontinuerligt förbättra kvaliteten, titta, känna och bild av våra produkter och organisationsstrukturer för att matcha och överträffa konsumenternas förväntningar och att förse dem med det högsta värdet.

Vi är innovation och design ledare som försöker hjälpa idrottare på alla nivåer uppnå maximal prestanda med varje produkt vi föra ut på marknaden.

 

Vi är dedikerade till att konsekvent leverera enastående resultat.

 

 

Vi är en global organisation som är socialt och miljömässigt ansvar, som omfattar kreativitet och mångfald och är ekonomiskt lönsamt för våra anställda och aktieägare.