0 Items 0,00 kr Cart

You have no items in your shopping cart.

Utbyta och Retur

 

Vi vill att du ska vara helt nöjd med ditt köp

  Om du av någon anledning, är du inte helt nöjd med ditt köp då vi kommer gärna byta eller lämna tillbaka den omfattas av denna returer. Free 365-dagars avkastning. Returnera något av någon anledning upp till ett år efter att du köpt den. Vi ger dig en ersättning eller full återbetalning.

Returrätt

Du kan inspektera och försöka på varor på ett sätt som skulle vara möjligt i en butik. Det är ok att prova kostymer, klänningar och ytterkläder på för storlek. Underkläder föremål eller badkläder kan prövas på över andra kläder. 

Om du vill returnera en del av eller hela din beställning för en återbetalning eller utbyte måste du meddela oss inom 14 dagar från dagen efter leverans av produkten. Du kan meddela oss genom att skicka in en retur begäran i den färdiga order i ditt konto på denna webbplats eller via e-post eller per telefon.

Kunderna kan inte få en full återbetalning om inställningar återställs till oss används eller tvättas, inte i originalskick med taggar intakta, med några märken eller lukter (t ex parfym eller cigarettrök).

Vi önskar att objekt returneras tillsammans med sin tillverkarens originalförpackning så att framtida kunder kan motta objektet som tillverkaren avsett.

Vänligen hålla bevis på porto när du skickar tillbaka varan till oss. Detta är för din egen säkerhet i fall varor vilse i transit. 

Rätt att häva

Du har en lagstadgad rätt att annullera din beställning under konsumentavtal (Information, avbokning och extra avgifter) Regulations 2013. Se vår Ångerrätt sida för fullständig information. 

Återbetalningspolicy

För hela förfrågningar för retur eller avbokningar mottagna inom 14 dagar från dagen efter leverans av ordern kommer vi att återbetala din betalning, inklusive emballage och portokostnader (med undantag för de extra kostnader som uppstår om du väljer en leverans av annat slag än den billigaste typ av standardleverans som erbjuds av oss). Köparen är ansvarig för kostnaderna för att returnera orderposter.

För fått partiella förfrågningar för återvändande inom 14 dagar från dagen efter leverans kommer vi att återbetala för artikelkostnaderna. Packning och portokostnader är inte återbetalas. Köparen är ansvarig för kostnaderna för att returnera orderposter.

Helt eller delvis förfrågningar för retur fick efter 14 dagar från den dag efter leverans kan accepteras efter eget gottfinn och en kreditnota eller utbyte erbjuds. Förpacknings och portokostnader är inte återbetalas och köparen är ansvarig för kostnaderna för att returnera orderposter.

Standard emballage och portokostnader för utbytes poster debiteras inte om inte utbyta objekt därefter tillbaka till oss för en återbetalning då de kommer att dras från återbetalning. Express förpackning och portokostnader för utbytes objekt måste betalas i förskott.

Procedur

Om du vill avbryta en order under konsumentavtal (Information, avbokning och extra avgifter) Regulations 2013. klicka gärna här för mer information.

Om du vill skicka en retur begäran via denna webbplats, vänligen logga in på ditt konto, gå till "Färdig Beställningar, klicka på" Return objekt "bredvid den aktuella ordningen, fylla i formuläret och klicka på" Skicka reklamationen. Alternativt kan du kontakta oss via telefon eller e-post med ditt ordernummer , vad du skulle vilja återvända och varför du vill lämna tillbaka den.

Du får då ett e-postmeddelande med din Return Request ID plus instruktioner om hur man gå objekten till oss.

Vi håller med dig antingen återbetalning ersätta eller byta varan i mån av tillgång.

Vänligen skicka retur objekt tillbaka till oss utan onödigt dröjsmål och i alla händelser inte senare än 14 dagar från den dag då du kommunicerar din retur begäran. Vi rekommenderar att du använder en inspelad eller spåra post metod som ger tillräckligt försäkringsskydd för värdet upp.

Vid mottagandet av paketet, kommer vi bestämma om objektet är acceptabelt för retur i enlighet med vår policy.

När vi har fått din returnerade varor kommer vi att skicka ett e-postbekräftelse och din återbetalning kommer att behandlas inom 7 dagar.

Återbetalning kommer att betalas tillbaka genom att använda samma betalningsmedel som du använde för den inledande transaktionen. Det kan ta några extra arbetsdagar för bank- och kreditkort system för att kreditera medlen tillbaka till ditt kreditkort eller bankkonto när vi har bearbetat du återbetala .

Om objektet är inte acceptabelt då kommer vi tillbaka den till dig med en förklaring av skälen till dess avkastning.